Onderzoek naar de 'krotwijken' Groene Briel en St-Lievenswijk te Gent - Steghers, Jacqueline (Gent, 1955)
"Jacqueline Steghers BMLIKScriptie Vormingscentrum voor Maatschappelijk Dienstbetoon Gent. Fotocopie."