Statuten van de Belgische Werkliedenpartij : uiteenzetting der beweegredenen [Bijzonder Congres van 11 januari 1920] - Van Roosbroeck, Joseph Louis (Brussel: BWP, 1920)
"Verslaggever: Jozef Van Roosbroeck"