De alledaagse apocalyps en het entropisch imperium : beschouwingen over de planetaire uitzonderingstoestand van nine-eleven tot de Arabische Lente : opiniestukken, polemieken, pamfletten, petities, interviews en politieke essays (2001-2011) : kronieken van een donker tijdperk - De Cauter, Lieven (Brussel: Oxumoron Books, 2011)
"een werkboek door Lieven De Cauter en vele anderen DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDit Open Source e-book kwam tot stand met steun van DeWereldMorgen."