au000004: 11.11.11.-campagne 1988 - 11.11.11.
"Audio-opname van een radiospot voor 11.11.11.-campagne in 1988, radiospot 3.Terwijl de mensen die het hier voor het zeggen hebben rustig overleggen hoe ze hun belofte aan de Derde Wereld gaan inlossen kunnen u en ik al iets doen. Steun de 11.11.11.-actie. Er zijn de prentkaarten en de 11.11.11.-zelfklever. Maar u kan ook een bijdrage steken in de speciale omslag dat u in de bus krijgt. Dit weekend zijn er over het hele land vrijwilligers in de weer om bij u langs te komen en het op te halen. 11.11.11. wil dat onze overheid haar steun aan de Derde Wereld verhoogt. Omdat honger een onrecht is."