fo011414: Afscheid Armand Verspeeten van het ACOD - Rol; R. & J. Van Der Sijpt (1975)
"Zwart-witfoto van de toespraak van Fernandez tijdens het afscheid van Armand Verspeeten van het ACOD in Gent (Bagattenstraat) in 1975. Roger De Voogt (2de v.r.) is aanwezig. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"