Over de bergen : indrukken van een reis door Zwitserland en de Fransche Jura, ter gelegenheid van het 2e congres van het wereldverbond van diamantbewerkers, juni 1907, te Saint-Claude - Van Zutphen, Jan (Amsterdam: ANDB, 1907)
"Bibliotheek E. Anseele"