fo027251: NCOS project 1842 - Vormingsprogramma en rechtsbijstand voor landloze boeren in de Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1842; Kleurenfoto, van een workshop. NCOS project 1842 - Vormingsprogramma en rechtsbijstand voor landloze boeren in de Filipijnen, 1986-1995. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Vormingsprogramma en rechtsbijstand voor landloze boeren; Series: Projectnummer: 1842; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Vormingsprogramma en rechtsbijstand voor landloze boeren; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"