fo016219: Coöperatieve schoenwinkel in Antwerpen - Press-bureau des Pays-Bas
"Zwart-witfoto van een coöperatieve schoenwinkel in de Diepestraat in Antwerpen, november 1925. Binnenzicht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"