kal000182: Velt wandkalender 1978 - Velt vzw
"Kalender uitgegeven in 1978 door Velt, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren vzw. Afbeelding: foto van papavers ( klaproos). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"