st001856: De Wielewaal vzw
"Sticker met de tekst: 'Natuurbeleving natuurstudie natuurbehoud / v.z.w. De Wielewaal / Graatakker 11 2300 Turnhout 014/41 22 52' en hun logo van een vliegende wielewaal. Natuurreservaten en De Wielewaal zijn in 2001 gefuseerd tot Natuurpunt Vlaanderen. Zie ook: st001149 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"