fo030641: Max Scheler; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Duitse fotograaf Max Scheler zittend/hangend op een stoel met één been op de tafel. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"