af001522: Chili - Kultuuropbouw (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door Kultuuropbouw (Brugge) voor de toneelvoorstelling van Chili door Proloog. Afbeelding: tekening van een man met gebroken handboeien. Tekst: CHILI. Vrijdag 10 sept. 20.30u Krities kabaret LUC DESMET, FRED HEKKET. Zaterdag 11 sept. 20.30u toneelwerkgroep PROLOOG (Ned) in PREMIERE voor Vlaanderen CHILI. PRIJS 70 fr. / twee voorstellingen 100 fr. Feestzaal TORENHOF - Blekkaard - Klemskerke. ORG. KULTUUROPBOUW WEST-VLAANDEREN I.S.M. AFD. DEN HAAN - met steun van het Belgisch-Nederlands Cultureel akkoord. Vrij van zegel: art. 198-7 wetboek der zegel gelijkgestelde taksen / verantw. uitgever Kultuuropbouw, Spinolarei 12, 8000 Brugge 050/33.54.41. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"