fo029013: NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2207; Kleurenfoto, van een workshop voor de landbouwers. In december vond een nieuwe workshop plaats, er werd begonnen met een groepsles en vervolgens werden groepen gevormd om te analyseren en verder te gaan met de voorstellen van de eerste workshop. NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay,1989-1993. Een realisatie van IDES; Instituto de Investigaciones y desarollo. Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; Series: Projectnummer: 2207; Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"