af013829: SOS Neefssteeg. Stop immobiliën Vanderveken! - Wijkkomitee Seefhoek; Wijkkomitee Zurenborg; Brems, Ward (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Wijkkomitee Seefhoek en Wijkkomitee Zurenborg tegen de immobiliënmaffia. Afbeelding: zwart-witfoto van de Neefsteeg in Antwerpen. Tekst: S.O.S. NEEFSSTEEG! stop immobiliën vanderveken! de bewoners moeten met rust gelaten worden d.w.z.: blijven wonen in de neefssteeg, in hun vertrouwde huisjes, aan de prijs die ze nu betalen. ELKE ZATERDAG AKTIE… HELP MEE. informatieadressen: wijkkomitee seefhoek: ward brems, lge beeldekensstr. 213-7. wijkkomitee zurenborg a. holemans grote beerstr. 60. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: WARD BREMS, LGE BEELDEKENSSTR. 213-7. VRIJ VAN ZEGEL. DHBZ. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"