pk000712: Federaties van Socialistische Mutualiteiten, Heyst - Thill, Ern.; Nels
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend spelen in de open lucht. Tekst op de keerzijde : Heyst. Huis der Mutualisten van het Nationaal Verbond der Federaties van Socialistische Mutualiteiten van België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"