af017417: Hallo, iedereen welkom om te komen fuiven op 14-10-'94 - Hand in Hand (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door Hand in Hand voor een fuif in Deurne. Tekst: Hallo IEDEREEN WELKOM OM TE KOMEN FUIVEN OP 14-10-'94. HAND IN HAND VLIEGT ERIN! TSJAPLIN HERENTALSEBAAN 227 DEURNE 21U. HAND IN HAND DEURNE. v.u.: Hand in Hand, Breughelstraat 31, 2018 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"