fo019191: Centrale der Metaalbewerkers Gent
"Zwart-witfoto van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers), afdeling Gent met links Gust Wallaert in de 1 Meistoet. Gent, Vlaanderenstraat. Jaren 1950. Opschrift pancarte: De metaalbewerkers eisen volledig dubbel betaald verlof, betaling drie carentiedagen bij ziekte FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"