fo010940: Jubilarissen van de Algemene Centrale - Mifas, Paul
"Zwart-witfoto van de jubilarissen van de Algemene Centrale (gepensioneerden ?) in Doornik, 25 december 1938. Groepsfoto met o.a. Emile Gryson. Opschrift achteraan: Jubilaires de Tournai (25 décembre 1938). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"