af016503: Van kip tot ei ecologisch bekeken - VELT-Hamme; Milieuraad Hamme; De Meirleir, Michaël
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 2004 door de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) Hamme - 't Fortuintje en Milieuraad Hamme. Afbeelding: cyclus van kip tot ei. Tekst: VELT v.z.w. 't Fortuintje Velt Hamme, Milieuraad Gemeente Hamme. Van kip tot ei ecologisch bekeken . Vrijdag 7 mei om 19u.30. Feestzaal gemeentehuis Marktplein te Hamme. Toegang gratis. Verantw. uitg.: M. De Meirleir - Damstraat 104 - 9220 Hamme. Vrij van zegel art. 198/7. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"