fo029867: Agalev/Groen - Snellings, Lieve
"Zwart-witfoto genomen tijdens de Roze Zaterdag van 3 mei 1998 te Brussel, met het spandoek : Wie zijn homo/lesbo niet eert is het ouderschap niet weerd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"