Van Pièce Montée tot Pëche Melba : een geshiedenis van het betere nagerecht
Main Authors: | De Vooght, Daniëlle, Onghena, Sofie, Scholliers, Peter |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Brussel: VUBpress
2008
|
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/955919BA-CFF2-4912-8300-FBCB1438CF22 |
Similar Items
-
Blauw bloed en confituur : verborgen recepten van 'moderne' adellijke eetcultuur
by: Onghena, Sofie
Published: (2004) -
Brood : een geschiedenis van bakkers en hun brood
by: Scholliers, Peter
Published: (2021) -
La montée :
Published: (1982.) -
Regionale verschillen tussen consumptiepatronen tijdens het interbellum. Een methodologische verkenning (2e deel)
by: Scholliers, Peter
Published: (1982) -
Werktijd en werktijdverkorting : acta van het colloquium te Brussel gehouden op 15 en 16 oktober 1982
by: Scholliers, Peter, et al.
Published: (1983)