fo035061: Agalev/Groen
"Kleurfoto van een Agalev-actie tegen het Remo-stort te Houthalen-Helchteren tijdens de Dag van de Aarde op 1 april 1994. Zij vragen een veilig fietspad langs de baan. Met Jef Ulburghs en Paul Staes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"