fo016765: Spaanse burgeroorlog - Corman, Mathieu
"Zwart-witfoto van een groep gevangen soldaten (franquisten), gevangengenomen in de loopgraven van Belchite op 31 augustus 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"