bt000564: CMB, MELREUX, Reine Pédauque, Plan du Rez-de-Chaussée - Van Beurden & Pots
"Collection: Archief van Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB); Series: Archief van Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB)"