pk001481: Witloof en pepertje - Objektief 479.917
"Prentbreifkaart in kleur voorstellend een tekening van GAL (Alsteens Gerard). Op de ommezijde staat:Ik ben voor gelijke politieke en sociale rechten voor migranten. Jij ook? Dit kan door automatische toekenning van de Belgische nationaliteit aan al wie 5 jaar wettelijk in België verblijft. Schrijf of bel naar Objektief 479 917, Kazernestraat 68, 1000 Brussel, tel: 02/513 83 46; Reknr.: OO1-2179917-91. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"