fo002547: Stichters van socialistische oxford voetbalclub Hemiksem
"Zwart-witfoto van de stichters van de socalistische voetbalclub (?) Hemiksem. Opschrift onderaan: 1915-1930 Stichters der soc. Oxford V.C. Hemixem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"