pr001925: AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995 - 11.11.11.
"Collection: AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995; Prent uit de reeks AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995 met een tekening van een vuist die grootgrondbezitters wegslaat. Tekst: Om de gedwongen arbeid af te schaffen.. betaal de leningen niet terug. Series: AWARE India, Bevrijding van slavenarbeid, 1986-1995; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"