af005866: Kultuur - Coop; Bodinaux, François (1967)
"Affiche uitgegeven in (1967) door Coop voor ontspanning. Afbeelding: 2 grof geschilderde cirkels op de bovenste en de onderste helft. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"