pk000637: Verderdoen. Georges Maes, 18de kandidaat SP - De Vilder, Freddy (1994)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend het portret van Georges Maes. Tekst op de keerzijde : De SP moet een sterke stem hebben in het havenbeleid. In het belang van onze economie, onze tewerkstelling en de sociale vooruitgang van duizenden arbeiders. Stuur daarom Georges Maes opnieuw naar de gemeenteraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"