fo012196: Volkshuis in Sint-Niklaas
"Zwart-witfoto van het volkshuis van de coöperatie SM De Vooruitgang in de Burgstraat in Sint-Niklaas. Opschrift op de voorgevel: Samenwerkende Maatschappij De Vooruitgang - Het Volkshuis. collectie Vankenhove FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"