fo012338: Congres van SVV - Luc
"Zwart-witfoto van een congres van SVV (Socialistische Vooruitziende Vrouwen). V.l.n.r: M. Rijs, Rachel Vandenberghe, Riga Christiaens, Betty Frantzen, Sirène Blieck, Marie Desmedt, Omer Saelens, Arthur Verbrugge en R. Depuyt."