fo005002: Portret van Jozef Feyaerts - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Jozef Feyaerts, schepen van Haacht en kandidaat-volksvertegenwoordiger. Portret genomen op 15 juni 1949. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"