pk000675: The burden of a song. Britons never shall be slaves ? Mining royalties
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een mijnwerker met houweel en lamp op de helm, op zijn knieën, gebukt onder een zware zak waarop staat 'Mining royalties'. Op de zak zit een rijke heer met hoed en sigaar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"