Het opstandige lied [Bladmuziek] - Sanders, Paul F.; Keja, Joh. F.
"onder redaksie van Paul F. Sanders, Joh. F. Keja Deze publicatie bevat volgende liederen :Aan de strijdersBoodschap op de heiMijnwerkersliedDe gevangeneRondedansClaegh--liedekenVrijheidsliedRoode vlagStort, o arbeidersSocialistenmarschMarianneliedSoldatenliedjeDe afscheidshymneWij Geuskens willen singhenVolk, ontwaak!De jonge gardeDe nieuwe tijdDe carmagnoleWijl ons niemand heeft bevrijd"