Homoseksualiteit en hulpverlening : hulpverlening aan homoseksuele mannen - Bontekoe, Jos; Schippers, Jan (Amsterdam: Uitgeverij An Dekker, 1988)
"Jos Bontekoe ; Jan Schippers Fonds Suzan Daniel (FSD)"