af006455: PS verzekeringen - Rohonyi, Charles; Marci; Prévoyance Sociale
"Affiche ontworpen door Rohonyi uitgegeven in (jaren 1970) door Prévoyance Sociale met als trefwoord coöperatie.Tekening: mannenhoofd - vanuit zijn schedel: vrouw, jongen en meisje, zwaaiend.Tekst: PS verzekeringen. DRUKKERIJ MARCI 1070 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"