txt000559: CMB- BBTK, Boelwerf bezetting
"Rood-witte pet met klep, ventilatiegaatjes en verstelbare sluiting achteraan, gedragen tijdens de bezetting van Boelwerf in de jaren '90. De afbeelding op de pet is een van de laatste schepen die in 1992 door de Boelwerf gebouwd werden. Bouwnummer 1539. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"