De HuB Doel-Lillo : toekomstschets van dorp, haven en open ruimte : synthese van harde waarden - Willaert, Stefaan
"Deze brochure werd samengesteld en uitgegeven door Erfgoedgemeenschap Doel ; Foto's: Stefaan Willaert, Johan De Vriendt ; Vormgeving: StiPdc.com DIGITAAL RAADPLEEGBAAR IN DE LEESZAAL"