dip000078: Algemeen Belgische Vakverbond, Willem Van de Velde (1964)
"Getuigschrift door Algmeen Belgisch Vakverbond voor W. Van de Velde, cursus Veiligheid en Gezondheid 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"