fo027542: NCOS project 3101, Diagnostico sobre funcioanmiento participativo en las organaizaciones del poder popular, Cuba - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 3101; Kleurenfoto, de affiche voor de tentoonstelling Vistas Orientales. NCOS project 3101, Diagnostico sobre funcioanmiento participativo en las organaizaciones del poder popular, Cuba, 1996-1998. Een realisatie van CIE. Land/Regio: Cuba; Code: CUBA; Projectnaam: Diagnose op participatief functioneren in populaire machtsorganisaties; Series: Projectnummer: 3101; Land/Regio: Cuba; Code: CUBA; Projectnaam: Diagnose op participatief functioneren in populaire machtsorganisaties; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"