txt000025: Gouwfeest A.S.T. 1956 Boom - Krafft, Willy
"Een rood geweven lintje met bovenaan een man in turnkleding die aan de ringen hangt. Daaronder de tekst: 36ste LL Gouwfeest A.S.T. 1956 Boom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"