Leie zonder grenzen : eerste forum van de Leiestreek, Menen, Cultureel Centrum 't Ghelandt, 9 en 10 november 1996 = Lys sans frontières : premier forum du pays de la Lys - Linters, Adriaan (Kortrijk: Vlasvallei, 1996)
"door vzw Vlasvallei ; eindredactie Adriaan Linters Uitgave naar aanleiding van het forum georganiseerd door de vzw Vlasvallei, in samenwerking met Aire 2000 en met de steun van het stadsbestuur van Menen en het provinciebestuur van West-Vlaanderen"