Invulling van lokale opvanginitiatieven door de OCMW's : onderzoek naar de optimale begeleiding van asielzoekers in de lokale opvanginitiatieven en in de financiële steunverlening - Nijs, Marianne (Leuven: KU Leuven, 2002)
"Marianne Nijs Licentiaatsverhansdeling KU Leuven"