mb000098: Interview over seksuele voorlichting - Dillen, Kathleen (Begeerte heeft ons aangeraakt : socialisten, sekse en seksualiteit)
"Interview met een anonieme vrouwelijke respondent (geboren op 1935-05-04) over seksuele voorlichting. Interview afgenomen in het kader van het project 'Over de bloemetjes en de bijtjes'."