med003279: La Plébéienne de Laeken, 50 anniversaire, 1948 - Mauquoy, Alf.
"Gedenkplaatje met aan de voorzijde de afbeelding van een turner geflankeerd door lauwerbladeren, rechts van de voeten gesigneerd: 'Alf. Mauquay'. Op de keerzijde staat de tekst: 'PLEBEIENNE / DE LAEKEN / 50e ANNIVERSAIRE / 12 & 13-6 / 1948' in een lauwerkrans. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"