af010348: Maarten Goedee - HCB (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door Homocentrum Brussel met als trefwoord holebi.Foto: mannentorso; lederen riempje rond de hals; stukje jeansbroek.Tekst: MAARTEN GOEDEE. FOTOTENTOONSTELLING. 27 SEPT - 27 OKT '85 VERNISSAGE VRIJ 27 SEPT 21 UUR. BABBELKROEG RIJKE KLARENSTR 18 1000 BRUSSEL. OPEN WOENSDAG 12 - 14 UUR EN 20 - 24 UUR; VRIJDAG EN ZATERDAG 20 - 01 UUR; ZONDAG 17 - 24 UUR. VU HCB RIJKE KLARENSTRAAT 18 1000 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"