pr002149: Algemene Centrale, Jubelzang, Schoen- en laarzenmakersgilde 1857 - Van de Steene, P.
"Prent uitgegeven naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de schoen- en laarzenmakersgilde te Gent, augustus 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"