vl000430: Mutuelle Socialiste L' Union Ouvrière - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Mutuelle Socialiste L' Union Ouvrière van Villers-Deux-Eglises, 1911. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"