Over normaal gesproken : hedendaagse homopolitiek - Costera Meijer, Irene; Duyvendak, Jan Willem; van Kerkhof, Marty PN (Amsterdam: Schorer, 1991)
"Irene Costera Meijer, Jan Willem Duyvendak, Marty PN van Kerkhof Fonds Suzan Daniel (FSD)eerste pagina beschadigd"