te001700: Wereldhandel - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen 19 juli 1979. De editie gaat over het Unctad 5 dossier. Het artikel gaat over de wereldhandel. Eveneens verschenen in De Wereld Morgen van 19 oktober 1981. Afbeelding van twee mannen die rechtover elkaar aan tafel zitten. De ene man heeft een dikke buik en duwt daarmee de tafel in de buik van de magere man. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"